Acne behandeling

Last van puistjes en onzuiverheden? Ontdek dan bij Schoonheid & Zo wat de mogelijkheden zijn om in een korte tijd van jouw acne af te komen!


Oorzaken van acne

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren waarbij mee-eters, pukkels en puistjes ontstaan. De huid produceert een dikkere huidsmeer of talg. Als de huid veel talg afscheidt, kan het zich ophopen en raakt de porie verstopt. De acne ontstaat door uitgezette talgklieren waar bacteriën in zitten. Ze vermenigvuldigen zich snel en zetten talg om in vetzuren. Door de opgehoopte talg en de irriterende vrije vetzuren zet de verstopte holte steeds verder uit en scheurt uiteindelijk open. De irriterende stoffen komen in de huid terecht en veroorzaken op die manier acne.

 

Acne begint in de puberteit, maar mensen die een overtollige talgproductie hebben, last van hormoonwisseling en gebruik van bepaalde voedingsmiddelen kunnen er op latere leeftijd ook last van krijgen.De behandelingen  

Onze huidexperts kunnen jou alles vertellen over de acne behandelingen bij Schoonheid & Zo, met een persoonlijk behandelprogramma die goed aansluit op jouw huid.  

Schoonheid & Zo biedt de volgende schoonheidsbehandelingen tegen acne:  

  • Peelingen
  • Microdermabrasie
  • Acne behandeling
  • Acneprogramma voor thuis  

De acne behandeling gaat gepaard met het gebruiken van de juiste acneproducten. Zonder het volgen van een streng programma kunnen wij helaas geen resultaat garanderen. Het is dus belangrijk om hier zoveel mogelijk tijd aan te besteden.Prijzen

€75,00