Dermafrac Microneedle-Technologie

 

DermaFrac ™ is het sensationele nieuwe product van Genesis Biosystems, fabrikant van de medische microdermabrasie-apparatuur DermaGenesis, gedistribueerd door Derm-Appeal Distributors. DermaFrac™ is een gepatenteerd, dermaal microneedle-apparaat waarmee een huidspecialist gelijktijdig samengestelde ingrediënten pijnvrij kan toedienen, zonder herstelperiode.

DermaFrac™ tilt microneedling naar een nieuw niveau. Door de combinatie van de nauwkeurig afgestemde naald penetratie en de ongekende infusiecapaciteit, creëert DermaFrac™ microkanalen in de dermale laag waarbij tegelijkertijd een product in deze belangrijke huid laag worden ingebracht.

Hoe Werkt Deze Behandeling?

DermaFrac™ gebruikt een unieke combinatie van technieken waardoor een geautomatiseerde methode van microneedling samengaat met een onmiddellijke afgifte van o.a. een krachtig antiverouderingsserum met peptiden. Het DermaFrac™ precisieapparaat trekt de huid vacuüm in contact met honderden micronaalden die pijnloos door de epidermis in de papillaire laag dringen.

Het vacuüm zorgt er voor dat de naald de huid volledig en gelijkmatig binnendringt, en kan worden aangepast voor een nog effectievere behandeling. De micronaalden van DermaFrac™ creëren kanalen waar door het serum, met actieve werkstoffen, in de huid gebracht wordt..
Het voelt niet alleen goed, uw huid ziet er na de behandeling ook fantastisch uit !

 
 

DermaFrac™ is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van microneedling in de Benelux. Het voordeel van dit systeem is dat de mechaniek van het apparaat, met name het vacuüm, het proces van effectieve, gelijkmatige penetratie van de naalden tot hun volledige diepte ondersteund. Door de combinatie van het creeren van microkanaaltjes onder vacuüm, crystal-vrije microdermabrasie, het insluizen van krachtige peptideserum en optionele lED-therapie, loopt DermaFrac voorop op het gebied van waardevolle anti-aging behandelingen.

Dermafrac Behandeling 75 min € 165.00
Dermafrac kuur van 3 behandelingen 75 min p.b. € 139.50
Dermafrac kuur van 6 behandelingen 75 min p.b € 130.00

De kuur behandelingen hebben een rust periode van 10-14 dagen tussen de behandelingen.

Voor meer informatie of een vrijblijvend intake gesprek kunt u contact opnemen met onze salon, wij staan u graag te woord over de mogelijkheden voor uw huid.