Radiofrequentie (So up reloaded)

De Facelift zónder operatie

Deze behandeling is ideaal voor klanten die graag de huid strakker wil maken op een 100% natuurlijke wijze. Hier zijn geen operaties of inspuitingen voor nodig. De structuur van de huid wordt verfijnd en de rimpels worden verminderd doordat de behandelingen de aanmaak van collageen stimuleren. 


Voor wie? 

Deze facelift zónder operatie is geschikt voor klanten die last hebben van:

  • Huidverslapping van het gezicht, de hals en het lichaam
  • Grove poriën op neus, kin, of voorhoofd
  • Rimpels op de wangen, het voorhoofd en rond de mond 

Voor de behandeling wordt er gebruik gemaakt van het radiofrequentie apparaat. De warmte activeert de energie in elke cel en zorgt voor herstel van verouderingsprocessen. De productie van collageen en elastinevezels worden geactiveerd door de stimulatie van fibroblasten. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker, steviger en egaler wordt. De behandeling is veilig en stopt met warmte afgifte boven een vooraf ingestelde hoeveelheid kracht. Het is volledig pijnloos en voelt aan als een ontspannende massage.  

So Up Reloaded 

Het apparaat dat wordt gebruikt in de schoonheidssalon is So-Up Reloaded. De functies van dit apparaat zijn:

  • Radiofrequentie gecombineerd met rood LED licht, dat zorgt voor extra versteviging
  • Lymfedrainage voor verbetering afvoer afvalstoffen
  • Bindweefselmassage om de celdeling te stimuleren en de huid te verstevigen
  • Anti-rimpel radiofrequentie
  • Bij het lichaam wordt radiofrequentie met Ultra Sound gecombineerd. Dit zorgt voor vermindering van cellulitis en vetweefsel.

Prijzen 

75 min
€147,95


Resultaat

De behandeling heeft een bijzonder effectief en snel resultaat. Na de behandeling zullen de poriën verfijnen, de gelaatscontouren worden steviger, het voorhoofd, de wangen en de kaaklijn worden gelift, en de klant krijgt een fijnere huidstructuur. Ook worden de rimpels minder, het bovenooglid wordt strakker en krijgt meer volume. Op het gebied van het hele lichaam vermindert het de vetophoping, stimuleert de behandeling de doorbloeding en verbetert de stofwisseling. Uiteraard wordt de gehele huid strakker.


Het resultaat blijft definitief zichtbaar. Wel wordt aangeraden om regelmatig een onderhoudsbehandeling te nemen omdat de proces van de veroudering van het lichaam wel door blijft gaan.